IEE Információs Nap 2013

Az Európai Bizottság az Intelligens Energia Európa Program keretében újabb pályázati felhívást tett közzé, melynek célja az energiahatékonyságot és megújuló energiák alkalmazását ösztönző, nem technológiai jellegű tevékenységeket támogató projektek megvalósítása, hozzájárulva a 2020-as célok eléréséhez is. A program a Versenyképességi és Innovációs Keretprogram (CIP) részét képezi.

Annak érdekében, hogy minél több magyar partner sikeresen vegyen részt a pályázatban a Nemzeti Környezetvédelmi és Energia Központ Nonprofit Kft. Nemzeti Információs Napot szervez az Intelligens Energia Európa Program 2013-as pályázati kiírásokhoz kapcsolódóan, amely keretében a program általános és pénzügyi feltételeiről, illetve a program egyes pilléreiről is részletes tájékoztatást kaphatnak az érdeklődők.

Az esemény időpontja: 2013. január 31. 8.30-13.00

Az esemény helyszíne: Nemzeti Környezetvédelmi és Energia Központ Nonprofit Kft., 1134 Budapest, Váci út 45. D épület 7. em. 701-es előadó

A részvétel díjmentes, de a terem korlátozott befogadó képessége miatt szigorúan regisztrációhoz kötött, mely a visszajelzés sorrendjében történik.

Kérjük, részvételi szándékát a rendezveny@nkek.hu email címre jelezze!

Részletes program

Detailed agenda

Felhívjuk a Tisztelt Érdeklődők figyelmét, hogy az EACI szakértőjének előadása angol nyelven, tolmácsolás nélkül hallgatható meg.

A nyílt napon elhangzott előadások alább megtekinthetők.

Új Széchenyi Terv